ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ B


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1200 29/11/2023 ΜΕΧΡΙ 1800 30/11/2023
(ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ)

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. H θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα στα δυτικά τοπικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για θα κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ώρα έκδοσης: 1100 Ημερομηνία: 29/11/2023